26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Şehitler memleketlerine gönderildi

ŞEHİT CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na teröristlerce roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 askerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı.

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda şehit 6 asker için uğurlama töreni düzenlendi. Alay içerisindeki spor sahasında düzenlenen törenin ardından 6 şehidin cenazesi 3'erli grup halinde 2 helikopterle memleketlerine uğurlandı. Tören sırasında nizamiye kapısında bekleyen vatandaşlar teröre lanet yağdırdı.

İskenderun Askeri Hastanesinden alınan şehitlerin cenazeleri daha sonra İskenderun Deniz Er Eğitim Alayına getirildi. Basın mensuplarının alınmadığı törene Hatay Valisi Mehmet Celalelettin Lekesiz'in yanı sıra askeri ve mülki erkanın katıldıkları öğrenildi

Törenin ardından saldırıda şehit olan Mardin nüfusuna kayıtlı Serhat Aslan, İzmir nüfusuna kayıtlı Kerem Oğuz Erbay, Erzincan nüfusuna kayıtlı İsmail Kartal, Van nüfusuna kayıtlı Erol Tavukçu, Malatya nüfusuna kayıtlı Ümit Akbulut ile Giresun nüfusuna kayıtlı Erhan Terletme'nin cenazeleri helikopterle toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.
 

 

ŞEHİT CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI
ŞEHİT CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 13:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?