31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Seks karşılığı ev kiralanır!

Saygın Fransız gazetesi Liberation’da yer alan habere göre ülkedeki kız öğrenciler artık kiralarını ev sahibine bizzat ödüyor! Öğrenci kılığında ev arayan gazetenin iki kadın muhabiri, ev sahiplerinin seks karşılığında dairelerini öğrencilere kiraladığını ortaya çıkardı.

Kiraların uçuk olduğu Paris’te, ev sahipleri bu durumdan garip bir şekilde faydalanıyor. Nitekim, Fransa’nın başkentinde ‘sekse karşılık daire kiralama’ artık çok yaygın bir uygulama. Çoğu zaman ‘Missive’ (www.missive.info) adlı web sitesinde kendilerine genç kız kiracı arayan ev sahipleri, bazen açıkça ‘seks karşılığı ev kiralanır’ ilanı veriyor. Daha utangaç olan veya yumuşak iniş yapmak isteyenler ise, ‘hizmet karşılığı ev kiralanır’ ilanlarını vererek, parasız kadın öğrencileri beklemeye başlıyor.
Cinsel zevklerini kiracıları üzerinde denemeye çalışan ev sahiplerini ise memnun etmek neredeyse imkansız. Çünkü istekleri hiç bitmiyor. Evlerini kontrat yerine, limitsiz, ‘güvene dayalı’ bir şekilde kiraya verdiklerini söyleyenlerin çoğu, istekleri yerine gelmediği takdirde, kızları ikinci gün kapının önüne koyuyor. Bazı ev sahipleri ise kiraya vermeden önce kızları test etmek için, daha anlaşmadan ‘şuracıkta bir sevişelim, bakarız’ teklifinde bulunuyorlar.
Ev sahipleri ile konuşan muhabirlerin aldıkları ilginç cevaplar Paris’teki kiralık ev pazarının pek de tekin olmadığını gözler önüne serdi.
İşte bu uygulamaya bir hayli kendini kaptırmış olan ev sahiplerinin evlerini kiralama şartları...


Evde çıplak dolaşılacak!..
Antoine, 47 yaşında. Bir kamu kuruluşunda çalışıyor. Kadın kiracılara, ’konforlu, sakin ve bağımsız bir mekan’ sunuyor. Apartman dairesi çok güzel bir sokakta olan Antoine, kiracısı olacak kadına ayrı oda bile veriyor. Ama karşılığında şunları istiyor: ’Evde mümkün olduğunca çıplak dolaşılacak. Kanapeye oturunca, benim cinsel açıdan heyecanlanmamı sağlamak için bacaklar açık oturulacak. Her cinsel birleşme istediğimde karşı çıkılmayacak. İlk başta sık sık isteyebilirim, normaldir. Sonradan düzene girer. Dairemi aylık da kiralayabilirim, yıllık da. Zaten kira kontratı öngörmüyorum. Bir de unutmadan söyleyeyim, ütü ve ev temizliği de yapılacak. Tuvaletteki kiracılarımı izlemeyi çok severim. Buna karşı çıkılmayacak. İsteklerime uyulmadığı takdirde kapı dışarı ederim.’

Amar, Paris’te Saint-Lazare garının yakınlarında oturuyor. Kiraladığı oda sadece 10 metrekare. Direkt lafa giriyor: ’Aslında bu odanın kirası 650 euro ama anlaşabiliriz. 450 verin, bir de ayda üç defa seviştik mi tamamdır.’


Laurant, 32 yaşında. Paris’in 15’inci bölgesinde oturuyor. Oldukça yakışıklı bir adam. Biraz utangaç gibi görünse de sonradan açılıyor. İstekleri ise diğerlerinden biraz daha farklı: ’Size baştan söyleyeyim, ben kiracılarımı bağlamayı çok severim. Onların ellerinden bağlayıp, botlarımı yalattırırım. Kimi zaman sandalye görevini görmelerini isterim. Ayaklarımı uzatmayı severim. Bana hizmet eder! Bunun karşılığında tabii ki anahtar vereceğim. İstediği gibi girip çıkar, kendi evi gibi kullanır burayı.’
3Julien, 30 yaşında. Paris’in batı kısmında, iki gözlü apartman dairesinde genç kızlara zaman zaman oda kiraladığını belirtiyor. Ama tercihi, Paris’te ayda birkaç defa çalışmaya gelen fahişeler. Birkaç defa cinsel ilişki karşılığında odasını kiraladığını söylüyor. Liberation muhabirlerini beğenmiyor galiba. Görüştükten hemen sonra, sms göndererek ’bu iş olmayacak’ diyor.

Didier, bir önceki ev sahibine göre daha istekli görünüyor. Paris 18’inci bölgesinde, iki odalı apartman dairesinin bir bölümünü kiraya veriyor: “Fazla bir şey istemiyorum. 550 euro ve ayda iki-üç buluşma. Ama şu anda odada başka kiracılar var, gösteremiyorum. Sekste iyi olup olmadığınızı şimdiden bir ölçmek isterim. Şuracıkta bir test yapalım isterseniz.”


Kiracılar ne diyor?
Ev kiralama öncesindeki seks testlerine maruz kalmış olan, 26 yaşındaki Laetitia anlatıyor: ’Genelde bu tipler size evlerini gezdiriyor, hemen de yatmak istiyorlar. Ondan sonra bir daha onlardan haber yok. Çoğu zaman arkadaşlarının dairelerinin anahtarlarını alıp bir kereliğine denemek istiyorlar.’

Dört yıldır bir apartman dairesinde, sekse karşılık bedava oturanlardan biri olan 36 yaşındaki Tina durumundan oldukça memnun: “Genç ev sahibi seçmemek gerekiyor. Çünkü onlar sürekli kiracı değiştirme peşinde oluyor. Benimki 62 yaşında, Dubai’de yaşıyor. Ara sıra Paris’e geldikçe görüşüyoruz.”

23 yaşında, öğrenci olan Zara da kiracı olarak halinden memnun: “Üç yıl önce, ’hizmete karşılık, ev kiralamak istiyorum’ diye ilan vermiştim. Ben çocuk bakarım, ev işi yaparım diye düşünürken, baktım ev sahiplerinin niyetleri başka. İki defa kapının önünde buldum kendimi, ama sonunda düzgün bir ev sahibim oldu.”


www.missive.info’ya verilen ilanlardan...
1- 40 yaşında bir erkeğim, genç kızlara servis karşılığında evimi ücretsiz kiraya veriyorum.
2- Apartman dairemi seksi fotoğraflar verecek genç kızlara ücretsiz kiralıyorum.
3- 52 yaşında bir erkeğim. 18-23 yaşındaki kızlara evimi ücretsiz kiraya veriyorum.

Vatan
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 15:58:49
Güncelleme :20 Şubat 2008 Çarşamba 16:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?