20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Şenlendirici davasında sürpriz ifade

Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin, eşi Nazire Şenlendirici'den boşanmak için açtığı davanın görülmesine devam edildi. 

Şenlendirici'nin boşanma davasında sürpriz ifadeŞişli 2. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılmayan taraflardan davacı Hüsnü Şenlendirici'yi avukatı Aydın Kurban ile davalı Nazire Şenlendirici'yi ise avukatı Gülay Çağırağası temsil etti.

Duruşmada, “davalı tanığı” olarak dinlenilen Mahmut Demirci, tarafları uzun yıllardır tanıdığını ve aile dostluklarının olduğunu belirterek, Şenlendirici çiftinin normal günlerinde mutlu olduğunu, ancak medyaya yansıyan birtakım olumsuz olaylar yaşandığını söyledi.

Başka bir sorunları olmayan çiftin daha bir ay önce birlikte yeyip içtiklerini ve 15 gün öncesine kadar kendi evine misafirliğe geldiğini anlatan Demirci, Hüsnü Şenlendirici'nin kendisine, “bir cahillik yapıldığını ve bunun da medyaya yansıdığını” söylediğini aktardı.

Hüsnü Şenlendirici'nin avukatı Aydın Kurban ise tanık anlatımlarının, müvekkilinin aleyhine olan bölümlerini kabul etmediklerini dile getirdi.

Mahkemeye çağırdıkları tanığın müzisyen olması ve programları nedeniyle duruşmaya gelemediğini söyleyen Kurban, bu tanığın dinlenilmesi talebinden vazgeçtiklerini kaydetti.

Kurban, daha önce müvekkili ile 4 yıl birlikte olduğu iddia edilen Hande Özcan'ın yazdığı bir kitap ve birtakım gazete haberlerini de delil olarak dosyaya sundu.

Tarafların evlilik birlikteliğinin kurtulacak bir yönünün kalmadığını savunan Kurban, davanın bir an önce karara bağlanmasını istedi.

Hakim, diğer tanıkların da dinlenilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

AA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 08:22:46
Güncelleme :12 Kasım 2008 Çarşamba 09:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?