18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Seri katil için ihbar yağıyor!

İzmir'in Balçova ve Konak ilçelerinde aynı şahıs tarafından işlendiği tahmin edilen 3 cinayetin katil zanlısının robot resminin basında yer almasının ardından polise çok sayıda ihbar geldi.

3 kişinin kafalarına sıkılan tek kurşun ile öldürülmesi olaylarının zanlısının eşkali, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkılarak çizildi. 1.70-75 metre boyunda, 65-70 kilogram ağırlığında, esmer, atletik yapılı olduğu tahmin edilen şahsın robot resmi, basın mensupları ile paylaşıldı. Robot resmin internet sitelerinde yer almasının ardından İzmir'in değişik bölgelerinden çok sayıda ihbar alan ekipler, her ihbarı titizlikle değerlendirdi. İhbarların asılsız çıkmasına rağmen, katil zanlısının kısa sürede yakalamak için tüm birimler çalışmalarını sürdürüyor.

 

Telsizlerden geçilen anonslarda, gündüz çalışan emniyet personelinin çalışma saatlerinin uzadığı bildirilirken, tüm birimler toplantı düzenleyerek, elde bulunan kamera görüntülerinden katil zanlısının eşkalini ekiplerine gösteriyor. Emniyet yetkililerinden alınan bilgide, özellikle son cinayetin ardından bazı kamera görüntülerine ulaşıldığı ancak çok sağlıklı olmadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 20:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?