20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Sevenleri Erdil'i uğurladı

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda 20 Ağustos'ta meydana gelen feci uçak kazasında hayatını kaybeden tek Türk vatandaşı Mustafa Erdil toprağa verildi.

Mustafa Erdil'in oğlu Gün Alp Erdil, kardeşleri Hayri ve Adnan Erdil'in taziyeleri kabul ettiği cenaze töreninde, uçak kazasında yaşamını yitiren İşadamı Mustafa Erdil'in tabutuna Türk Bayrağı örtüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi ve iş adamının katıldığı cenaze namazında konuşan Aliağa Müftüsü Osman Canbolat, Mustafa Erdil'in vahim bir kazada yaşamını yitirmesinden duyduğu derin acıyı vurgulayarak; "Mustafa Erdil kendisini herkese sevdirmiş, önemli yatırımlar yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamış, bir çok insana iş imkanı vermiş değerli bir hemşehrimizdi. Allah rahmet eylesin" dedi.

Mustafa Erdil'in eşi Özlem Erdil'in ve oğlu Gün Alp Erdil'in ayakta durmakta zorlandığı cenaze töreni kılınan cenaze namazının ardından tabutun cenaze arabana kadar taşınmasıyla son buldu. Mustafa Erdil'in cenazesi defnedilmek üzere Manisa'nın Kula İlçesi'nde bulunan aile mezarlığına götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 18:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?