17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Sevil Sabancı: 'sevgi bizi ayakta tutacak'

İstanbul'da dün sabah vefat eden işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı, en büyük zenginliğin sevgi olduğunu belirterek, "Bu, bizi ayakta tutacak" dedi.

Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı ve yeğeni Güler Sabancı, Sabancı Center'daki taziye ziyaretlerini kabul ettikten sonra gazetecilere açıklama yaptı. Sevil Sabancı, babasının yapmak istediği her şeyi yaptığına işaret ederek, "Biz elimizden geldiği kadar O'na layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Türk halkının Sabancı'ya olan çok yoğun sevgisi karşısında çok yoğun duygular hissetiğini söyleyen Sevil Sabancı, "Çok üzgün ama çok mutluyum. Çünkü, böyle bir babaya sahip olduğum için çok mutluyum. Bu sevgi anlatılır gibi değil. Hep beraber yaşıyoruz" dedi.

Sakıp Sabancı'nın yeğeni Güler Sabancı da Sakıp Sabancı denince aklına ilk olarak "sevginin" geldiğini belirterek, "Amcamın dediği gibi; sevgi sevgi sevgi... O sevdiği şeyleri üç kere tekrarlardı. Ben, O'nu seven herkese çok teşekkür ediyorum. O, sevgiyi hissediyor. Sakıp Bey, olağanüstü bir insandı. Benim amcamdı, babamdı, herşeyimdi. Olağanüstü duygular taşırdı. Olağanüstü duygularla karşılık alıyor. O kendi başına, tek başına bir sivil toplum örgütüydü. Yarın da o toplum örgütünün ne kadar güçlü olduğunu göreceğiz" dedi.

İSTANBUL
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2004 Pazar 16:12:42
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 17:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?