19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Sevinçten dereye uçtu!

Fethiye’de yaşayan Bursalı bir kişi Bursaspor’un Beşiktaş galibiyetini aracıyla tur atarak kutlarken aşırı yağmur nedeniyle dereye uçtu.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden taraftarı sel sularının götürmesini bir kaya parçası engelledi.

Koyu bir Bursaspor taraftarı olan Serdar Öcal(31), dün akşam oynanan maçta Bursaspor’un3-2’lik Beşiktaş galibiyetini kutlamak için 16 LB 908 plakalı otomobili ile şehir turu atmak istedi.

Yanında bulunan kız arkadaşı ile birlikte galibiyeti kutlayan Öcal, şiddetini artıran yağmur nedeniyle Akarca Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Öcal’ın aracı Çatalarık Köprüsü civarında yoldan çıkarak kanala uçtu. Kanal suyunun yağmur nedeniyle yüksek olması sonucu büyük tehlike atlatan Öcal’ı kanal kenarında bulunan kaya parçası kurtardı. Otomobilin ön yüzü suya gömülürken Öcal, araçtan kendi çabasıyla çıkmayı başardı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kanala uçan aracı çıkarmak için yaklaşık yarım saatlik çalışma yaparken, kontrol amaçlı Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürülen Serdar Öcal’ın kazadan yara almanda kurtulduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 12:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?