19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Sevmediği için aracını kundakladı!

AYDIN'ın Koçarlı İlçesi, Bıyıklı Beldesi Belediyesi'nde 21 yıldır kullanılan makam otomobili Z.Ş. tarafından kundaklandı. Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden Z.Ş., "AKP'li Belediye Başkanı Abdullah Arıcı'yı sevmiyorum. Makam otomobilini de onun için yaktım" dedi.

CHP'li Bıyıklı Belediyesi eski başkanlarından Zeki Ş.'nin torunu 19 yaşındaki Z.Ş., iddiaya göre bugün saat 02.30 sıralarında, bir akaryakıt istasyonundan bidonla aldığı iki litre benzinle, belediyenin önüne geldi. Z.Ş., bekçisi ve güvenlik kamerası olmayan belediye binası önünde park halinde duran 09 AH 001 plakalı Ford Taunus marka makam otomobilini benzin dökerek, ateşe verdi. Otomobil, tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, Z.Ş. koşarak kaçtı. Yangın, Koçarlı ve Bağarası İtfaiye ekipleri tarafından su sıkılarak kısa sürede söndürüldü.

Jandarma, görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak Z.Ş.'yi evinde yakaladı. Z.Ş., jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf etti. Z.Ş., "AKP'li Belediye Başkanı Abdullah Arıcı'yı sevmiyorum. Makam otomobilini de onun için yaktım" dedi. Z.Ş., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, "Maalesef seçimlerden bu yana beldemiz sürekli gerginlikle gündeme geliyor. Seçimi kazanmamızı sindiremeyenler var. Bu olay bizi son derece üzdü. Beldemiz neredeyse iki kutba ayrıldı. Herkes birbirine düşmanmış gibi davranıyor. Sadece bana destek verenlerin değil, bütün Bıyıklı halkının belediye başkanıyım. Bıyıklı Beldesi'nde yaşayan 2 bin vatandaşımıza kucak açıyorum. Artık bu gerginliklerin tekrarlanmamasını istiyorum" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 23:10:05
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 23:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?