25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Şeyhlerle 300 bin dolara seks!

York Düşesi Sarah Ferguson'un, Arap petrol şeyhleriyle 300 bin dolar karşılığında seks yaptığı iddia edildi.

İngiliz Showbizspy dergisi, geçen hafta `News of the World' muhabirinden, eski eşi, Birleşik Krallık'ın uluslararası ticaret ve yatırım Temsilcisi York Dükü Prens Andrew'a ulaşması karşılığında 500 bin sterline rüşvet karşılığında anlaşan ve bu paranın 40 bin dolarını alırken gizlice görüntülenen York Düşesi Sarah Ferguson ile ilgili iddiada bulundu. Dergi, Ferguson'un Arap petrol şehleriyle lüks bir yatla mavi yolculuğa çıktığını ve bu yolculuk sırasasında 300 bin dolar karşılığında seks yaptığını öne sürdü.

Dergi, Birleşik Krallık'ın Uluslararası Ticaret ve Yatırım Temsilcisi York Dükü Prens Andrew'un eski eşi Ferguson'un, Arap petrol şeyhleriyle 3 yıl önce yaptığı haftalık mavi yolculuk sırasında, elindeki anlaşmayı imzalattırmak için her yolu denediğini yazdı. Dergi, Ferguson'un erkeklerle para karşılığında yatmayı sevdiğini iddia etti. Dergi, işlerini eski bilinen eski metoduyla yürüten York Düşesi Ferguson'un, bir okulda da seks yaptığını ileri sürdü.

Aynur Tattersall - DHA - Milliyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 20:33:26
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 21:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.244.14.xxx Tarih : 29.05.2010 20:50:04

onu rezil eden gazeteciyi yürekten kutlarım ingilizlerin ne olup olmadığını açıkça gösterdi ama yetmez bence meclise soru önergesi verilmeli ve bu kadının türkiyeyi rezil etmesi için kimlerden ne kadar para aldığı bulunmalı ve gerekirse hapis cezasına çarptırılmalı  işlerine gelirse türklere avrupa kıriterleri adı altında hertürlü hakareti ve eziyeti yapıyorlar ama kendi içlerinde bu kıriterleri çiğneyenleri cezalandırmaktan bile acizler işte avrupa inşallah gireriz de darmadağan edip çıkarız bir daha da bir araya gelemezler şuraya bak düşeşte yok yok hertürlü rezillik diz boyu