30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Sezen Aksu: 'Bu yazı sınırını aştı'

Şikayet ettiği Burhan Ayeri hakkında açılan davada ifade veren Sezen Aksu 'Ara sıra dozunu kaçıranlarla hukuki yollarla mücadele etmek gerekiyor' dedi.

Türk pop müziğinin ünlü ismi Sezen Aksu, köşe yazısında kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek şikayetçi olduğu gazeteci Burhan Ayeri hakkında açılan "basın yoluyla hakaret" davasında ifade verdi.

'Bu yazı ınırı Aştı'
Aksu, birçok habere toleranslı yaklaştığını ancak bu yazının sınırı aştığını belirterek, "33 yıldır kamuoyu önündeyim. Davaya konu olan yazı, beni PKK sempatizmanı olarak gösterdi. Bu durum beni ve ailemi tehlikeye düşürmüştür" dedi. Dava konusu yazıda, "Minik Serçe Mehmetçik'e şiir yazdı diye alkış tufanı kopuyor. Peki aynı Serçe değil miydi 'Nevruz alanlarında' şarkılar-türküler söyleyen? 'Biji Apo', 'Biji PKK' sloganları ve de ERNK çaputları ile Öcalan posterleri arasında gülücük dağıtan" sözleri yer almıştı.

Sandviç yedi
Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne avukatı Gökçe Kılıçgülseren'le giden Aksu, adliye çıkışında karı açıktığı için pastaneden sandviç aldı. Minik Serçe, "Ara sıra dozu kaçıran kişilere hukuki yollarla mücadele etmek gerekiyor" diye konuştu.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 07:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakem IP: 88.226.57.xxx Tarih : 19.03.2008 11:48:41

Boşver minik serçe senin öyleleri ile muhatap olman yakışık kalmaz.Sen bizim minik ama kalbimizde büyük serçesin.Bırak bu faşist zihniyetleri,kendileri ozan arifi dinlediklerinde meydanlarda neler söylüyorlar.İ......ür.....ker........yü. değil mi.