17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Sezer ve Baykal 23 Nisan resepsiyonuna katılmadı

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in açılışının 84. yıldönümü dolayısıyla bir resepsiyon verdi.

Resepsiyona Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve yurtdışında bulunan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal katılmadı.

Arınç, TBMM Tören Salonu'nda saat 19.30'da başlayan resepsiyona katılanları kapıda tek tek tokalaşarak karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer ile birlikte saat 19.40'da geldiği resepsiyona, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ve yurtdışında bulunan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman dışındaki kuvvet komutanları da katıldı.

Resepsiyonda ayrıca, Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Devlet Bakanları Mehmet Aydın, Beşir Atalay ve Güldal Akşit ile çok sayıda AK Parti ve CHP'li milletvekili hazır bulundu.

Başbakan Erdoğan dışında siyasi parti lideri olarak DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas da resepsiyona katılanlar arasında yer aldı.

ANKARA - AA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2004 Cuma 22:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?