27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

SGK TV yayına başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), vatandaşların sosyal güvenlik konusunda daha doğru bilgiye ulaşabilmesi için internet üzerinden yayına başladı.

SGK TV adıyla hizmet veren internet televizyonunu tanıtan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK TV aracılığı ile vatandaşların yerinden hizmet alabileceklerini belirtti. Çelik, “SGK TV, çalışma hayatı ve sosyal güvenliğe ilişkin konularda doğrudan bilgi edinme gibi önemli bir işlevi yerine getirecektir.” dedi.

Programda bir konuşma yapan Bakan Çelik, SGK’nın ‘değişimi hisset, dönüşüme ortak ol’ anlayışı ile teknolojiyi en üst düzeyde kullanan ve güven duyulan bir kurum haline geldiğini belirtti, SGK TV’nin de bu amacın bir ürünü olarak ortaya çıktığını dile getirdi. SGK TV'nin sosyal güvenlik bilincine hakim nesillerin yetişmesi konusunda da çok önemli bir görevi yerine getireceğine işaret eden Çelik, "SGK TV, çalışma hayatı ve sosyal güvenliğe ilişkin konularda doğrudan bilgi edinme gibi önemli bir işlevi yerine getirecektir. Vatandaşlarımızın nabzını tutacak, talep ve sorunlarını kuruma iletecek olan önemli bir organizasyon alanı hizmete giriyor." şeklinde konuştu.

SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ise "Vatandaşlarımızın, kurumumuza yönelik sorunlarıyla ilgili en doğru bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmelerini sağlamak amacıyla dünyanın her yerinden erişimi sağlanabilecek bir kanalı açıyoruz." dedi. SGK'nın vatandaş odaklı olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten Gökalp, bu amaçla bütün vatandaşlara sosyal güvenlik bilinciyle sağlıklı bir gelecek sağlanması gerektiğine işaret etti.

BAKAN ÇELİK, KAMERAMAN OLDU

Konuşmaların ardından SGK TV stüdyosu ve ekibi tanıtıldı. Bakan Çelik, İstanbul, Şanlıurfa ve Beypazarı’na canlı bağlanarak, vatandaşların SGK ile ilgili görüşlerini sordu. Daha sonra basın mensuplarının önüne geçen Çelik, bir kameramanın kamerasını omuzlayarak poz verdi ve basın mensuplarına "Artık bizim de bir televizyonumuz var." şeklinde espri yaptı.

7 GÜN 24 SAAT DÜNYANIN HER YERİNDEN İZLENECEK

SGK TV’ye internet üzerinden web TV ve Mobil TV aracılığıyla 7 gün 24 saat dünyanın her yerinden ulaşılabilecek. 'sgktv.gov.tr’ web adresinden ulaşılacak SGK TV, toplumun tüm kesimlerine hitap edecek.

CHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2013 Cuma 15:46:26
Güncelleme :17 Mayıs 2013 Cuma 16:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?