19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Silopi'de cezaevine saldırı!

SİLOPİ'DE CEZAEVİNE ATEŞ AÇILDI: 1 YARALI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde cezaevine ateş açılması sonucu 1 mahkum ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Silopi Cezaevi'nde mahkumların spor yaptıkları sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir binadan silahla ateş açıldı. Olayda bir mahkum ağır şekilde yaralandı. Yaralı, Silopi Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Olayda kullanılan silahların ele geçirildiği ve gözaltına alınanların olduğu öğrenildi. Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, olayın terör saldırısı olmadığını, husumet davası olduğunu söyledi.

İÇİŞLERİ BAKANI OSMAN GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Osman Güneş, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Bakan Güneş, burada yaptığı açıklamada, daha önce Cizre ilçesinde kaymakam, Şırnak'ta ise vali olarak görev yaptığını anımsattı.

Bakan Güneş, bugün Silopi Cezaevi'ne yapılan saldırıya da değinerek, ''Silopi Cezaevi saldırısında ölü yok. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı'' dedi.

SİLOPİ'DE CEZAEVİNE ATEŞ AÇILDI: 1 YARALI
SİLOPİ'DE CEZAEVİNE ATEŞ AÇILDI: 1 YARALI
SİLOPİ'DE CEZAEVİNE ATEŞ AÇILDI: 1 YARALI
SİLOPİ'DE CEZAEVİNE ATEŞ AÇILDI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar 09:04:04
Güncelleme :22 Mayıs 2011 Pazar 09:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 22.05.2011 11:59:29

su resimlerdeki yola bakin masraf yerinde kalite sifir iscilik sifir binalar cirkinmi cirkin ucube iste bu görüntü ucube bu ucubelik  görüntü insani piskolijik olarak pislige itiyor bu memleketin sahibi yokmu dedirtiyor örnek iki aile arasinda  gecimsizlik ayrilisma son noktada ara buluculuk gerek dedik ettik yasanan yer ucubeli bir yerde yollar evler icler ucube ben bunlari askeriyenin en güzel yerine yemege davet ettim temiz giyinin dedim ayri ayri geldiler koca bir masaya oturduk o kadar güzel o kadar temiz o kadar sahane bir yerdiki bununla gurur duydum askeriyeye tesekkür icimden ettim bunlar ucubelikten cikmis buraya gelmis burdada lafin icabi cirkeflik olurmu iclerindeki ucubette yavas yavas cikti atmosfer geldi konuya girdik arada bir sidetlenme olmaya yüz tuttu yerimi burasi yavas insan gibi derken merken is güzelige baglandi tatli bir ani kaldi  ne güzel oldu hala beraberler benim icin ucube bir heykel olmamali oldu onuda kaldiriyorlar insallah tam kaldirirlar yerinide biraz olsun düzlerler dosyasi kapanir ama bu memleketin ucubesi nasil kalkacak temel prensip is iscilik is bitimi kontollü is teslimi almak olmadi yeniden yaptirmak ondan sonra parayi basmak öyle parayi kapmak küregi bile yolun ortasinda birakmakla bu isler olmazzzzzzz