29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Şimdi de kamera krizi!

900 bin dolar sayıp statta loca kiralayan ünlü iş adamı kameralar yüzünden sevgilisiyle stada gidemeyince soluğu Meclis’te aldı

Şimdi de kamera krizi!

TT Arena’da sorun bitmiyor! Başbakan Erdoğan’ın ıslıklanmasıyla açılışı gölgelenen, daha sonra da Türk Telekom ile G.Saray Başkanı Adnan Polat arasında, stadın ismi konusunda pürüz çıkan TT Arena’da, şimdi de kamere krizi yaşanıyor.

HT’nin haberine göre, 900 bin dolara 3 yıllığına bir loca kiralayan çok ünlü bir iş adamı, stadın her yerinin kameralarla izlenmesi nedeniyle, sevgilisi ile TT Arena’da maç izleyemeyince, sorunu Meclis Sporda Şiddet ve Araştırma Komisyonu’na taşıdı.

Ben o locayı ne yapayım!

Stattaki kameraların yanı sıra polislerin de kamerayla çekim yapıp özel hayata müdahale ettiğini öne süren iş adamı, stattaki kameraların kaldırılmasını istedi. Komisyon üyesi CHP’li Mehmet Sevigen’e dert yanan işadamı, “Eşimi, dostumu ağırlamak için loca kiraladım.. İlk maçı da yurt dışından gelen sevgilimle izlemek istedim. Ancak stattaki kameralar yetmiyormuş gibi polisler de gelen taraftarları çekiyordu. Sevgilimi orada bırakıp kaçtım. Ben şimdi o locayı ne yapayım?” dedi.

..
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 15:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?