18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Şırnak'ta hain tuzak!

Şırnak'ta mayın patlaması sonucu bir uzman çavuş şehit oldu.

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Kato Dağı'nda düzenlenen operasyonlar sırasında meydana gelen mayın patlamasında yaralanan Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular (27), helikopterle getirildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Şehit Kuzucular'ın cenazesi Şırnak'ta yapılan törenin ardından memleketi Sivas'a gönderildi.

PKK’LILAR DERECİK TABURU’NA HAVANLA SALDIRDI

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi’ndeki 2’nci Hudut Taburu’na PKK’lılar tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Bazı havan mermileri taburun yanında bulunan Gülmeşe Köyü’ne düştü. Bir otomobil hasar görürken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Son günlerde çatışmaların hiç bitmediği Şemdinli’nin Derecik Beldesi’nde PKK’lılar yeni bir saldırı düzenledi. Kuzey Irak sınırındaki Balkaya Dağları bölgesinden bugün saat 15.00 sıralarında Derecik 27nci Hudut Taburu’na havanlı saldırı yapıldı. Yaklaşık 1 saat boyunca atılan havan mermilerinin bir çoğu taburun ön tarafına isabet ederken, 2 havan mermisi taburun hemen yanındaki Gülmeşe Köyü’ne düştü. Havan mermilerinden biri köydeki bir evin bahçesine düşerken, 1 havan mermisi de köy içindeki bir otomobile isabet etti. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıya güvenlik güçleri de anında obüs toplarıyla karşılık verdi. 

...
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2012 Çarşamba 16:34:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?