29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Sivas Sarı-Lacivert!

SİVAS SARI-LACİVERT

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı için Sivas'a gelen taraftarlar kenti sarı-lacivert renge bürüdü.

Bu akşam oynanacak ve Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek Sivasspor-Fenerbahçe maçı için binlerce taraftar maçın oynanacağı Sivas'a akın etti. Sabah saatlerinden itibaren Sivas'a gelen Fenerbahçeli taraftarlar şehri sarı-lacivert renklere bürüdü. Kent merkezinde guruplar halinde dolaşan Fenerbahçeli taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Sivas'ta bulunan Fenerbahçe taraftarları da hem Fenerbahçe hem de Sivasspor atkısı takarak maç saatini beklemeye başladı. Taraftarlar futbolcuların kaldığı

Büyük Otel önünde futbolcular lehine tezahüratlar yaptı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen taraftarlar da Sivas'ta bulunan tarihi eserleri gezerek maç saatini beklemeye başladı. Bu arada Sivas Emniyet Müdürlüğü de olumsuzluk yaşanmaması için kentte yoğun güvenlik önlemi alındı. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan maç biletlerinin satıldığı bayi önünde de güvenlik tedbirlerini alarak karaborsacılara izin vermedi.

Fenerbahçeli taraftarlar maç saatini beklemeye başladı.

SİVAS SARI-LACİVERT
SİVAS SARI-LACİVERT
SİVAS SARI-LACİVERT
SİVAS SARI-LACİVERT
SİVAS SARI-LACİVERT
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar 13:31:03
Güncelleme :22 Mayıs 2011 Pazar 16:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?