24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Sobalar zehir tüttü!

GAZİANTEP'TE SOBA ZEHİRLENMESİ: 2 ÖLÜ, 212 YARALI

Gaziantep'te karbon monoksit gazından zehirlenen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken, 62'si çocuk olmak üzere toplam 212 kişi zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Bahçelievler Mahallesi Atatürk Caddesi'nde oturan Aydın, ailesi sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. Yakınları tarafından baygın vaziyette bulunduğu öğrenilen Ali Aydın (25) ve eşi Emel Aydın (27), ile 1 yaşındaki oğulları Muhammet Enes Aydın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Emel Aydın ile 1 yaşındaki bebeği Muhammet Enes, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Oğlu ve eşinin ölümünden habersiz olan Ali Aydın'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Anne ve oğlun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından cenazeler yakınlarına teslim edildi. Sinir krizi geçiren yakınları ise 2 cenazeyi de gözyaşları içinde defnetmek üzere teslim aldı.

Öte yandan sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 62'si çocuk toplam 212 kişi de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Acil servisler soba zehirlenmeleriyle dolup taştı.

GAZİANTEP'TE SOBA ZEHİRLENMESİ: 2 ÖLÜ, 212 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 17:58:47
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 18:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?