20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Soğuklar can alıyor

Bursa ve Giresun’da ise aşırı soğuk ölüme yol açtı. Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde sokakta yaşadığı öğrenilen bir kişi donarak öldü. Giresun’da ise yalnız yaşayan bir kişi donarak hayatını kaybetti.

Giresun'un Keşap ilçesinde bir kişi donarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Saraycık köyünde Hasan Akkaya (73), evinin yakınında köylüler tarafından ölü bulundu. Akkaya'nın, yapılan otopsi sonucu yolda donarak öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi donarak öldü.

Alınan bilgiye göre, Şehreküstü Mahallesi Tavukçu Sokak'ta bir kişinin yerde yattığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerinde Şenol Akçay'ın (37) cansız bedeniyle karşılaştı.


İlk belirlemelere göre donarak öldüğü bildirilen Akçay'ın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çevre sakinleri, gazetecilere yaptıkları açıklamada, evi olmayan Akçay'ın mahalle sakinlerinin yardımıyla yaşamını sürdürdüğünü söylediler. Bu arada, Şenol Akçay'ın baktığı 'Karabaş' adlı köpeğin uzun süre sahibinin yanından ayrılmadığı gözlendi.

Şehreküstü Caddesi'ndeki esnaf tarafından çok sevilen ve 2003 yılında "Beni alkolden kurtarın" diye feryat edince para toplanarak törenle İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne alkol bağımlığı tedavisine gönderilen kimsesiz Şenol Akçay'ın günde 20 şişe bira tükettiği öğrenildi .

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 15:36:01
Güncelleme :18 Şubat 2008 Pazartesi 03:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin gedik IP: 88.243.1.xxx Tarih : 17.02.2008 16:55:50

allah kimsesizlerin yardımcısı olsun bu asırda insanlığın ayıplarında biride sahipsizlik vahim bir son allah rahmet eylesin .saygılar hüseyin.