19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Şok eden taciz iddiası!

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, milli kalecinin babası ile bir kişi, 6 kız çocuğuna 'cinsel tacizde' bulundukları iddiasıyla tutuklandı.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde katip olarak çalıştıktan sonra emekli olan milli kaleci S.K.'nin babası M.K. (60), iddialara göre cami bahçesinde 4 kız çocuğuna tacizde bulundu. Taciz olayı kız çocuklarının durumu ailesine bilmesiyle ortaya çıktı. Aileler M.K.'den şikayetçi olunca polis tarafından gözaltına alındı. Aynı suç iddiasıyla bir aydır polis tarafından izlendiği belirtilen saat tamirciliği yapan A.U. (55) da 2 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar suçlamaları kabul etmeyerek çocuklara 'baba şefkati' ile yaklaştıklarını savundu. Milli kalecinin babası M.K. polisteki ilk ifadesinde kız çocuklarına karşı art niyetli olmadığını ifade ederek, "Ben çocuklara baba şefkatiyle yaklaştım. Herhangi gir art niyetim olmadı, bana iftira atıyorlar" diyerek savunma yaptı. A.U. da suçlamaları kabul etmedi.

Polisteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Hayrabolu Sağlık Ocağı'na götürülen zanlılara, sağlık ocağından çıkışları sırasında çok sayıda vatandaş linç girişiminde bulundu. Yoğun güvenlik önlemleri alan polis ekipleri vatandaşları sağlık ocağından uzaklaştırdı. Sağlık kontrollerinin ardından zanlıların ilçedeki adliyeye getirileceğini duyan çok sayıda vatandaş, adliye önünde beklemeye başladı. Polis ekipleri vatandaşları güçlükle sakinleştirdi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan ve sevk edildikleri mahkemece tutuklanan zanlılar, Hayrabolu Cezaevi'ne sevk edilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 19:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?