19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Sorun var istifa yok açıklaması

Sabah saatlerinde gelen istifa söylentisi CHP'yi sarstı. CHP'nin ve Gürsel Tekin'in telefonlarını kilitleyen bu iddiaya 'istifa yok açıklaması' geldi.

Gürsel Tekin ve Kemal Kılıçdaroğlu öğlen saatlerinde basın toplantısı yaparak 'sorun var istifa yok'açıklaması yaptı.

CHP İstanbul İl Örgütü Başkanı Gürsel Tekin'in istifa ettiği söylentilerine CHP istifa yok açıklaması yaptı. Söylentinin basında yer almasının ardından CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte basın toplantısı yapan Gürsel Tekin, belediye başkanlarının il örgütünü yok saymasından şikayet ederek, üzerinde baskı olduğunu söyledi.

Tekin, bazı belediye başkan adaylarının ve örgütlerin üzerindeki baskısı nedeniyle bu noktaya gelindiğini söyledi.

İSTİFA SÖYLENTİSİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

CHP'de İstanbul il Başkanı Gürsel Tekin görevi bırakacağı iddia ediliyor. CHP'li Gürsel Tekin'in "Bu kadar baskı fazla, ben kaldıramam" diyerek istifa etmek istediği ama parti yöneticilerinin kendisini ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Ancak daha sonra NTV'ye açıklama yapan Gürsel Tekin, listelerde sorun olduğunu ancak bu sorunun aşıldığını ve istifanın söz konusu olmadığını söyledi.

CHP'DEN AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’in görevinden istifa ettiği haberlerinin doğru olmadığı bildirildi. CHP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, "CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’in görevinden istifa ettiği veya CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi başkanlığından çekildiği haberleri doğru değildir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 08:12:45
Güncelleme :17 Şubat 2009 Salı 18:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin gedik IP: 88.243.0.xxx Tarih : 17.02.2009 11:20:05

bu dönemler böylesi çok renkli balonlar uçurulur havaya hava katar kafa su bulandırır bulanık suda balik rahat avlanır.hüseyin