20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Soruşturma Bursaspor'a uzandı

OLAYLARLA İLGİLİ 17 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylara karıştıkları iddia edilen 17 kişi daha gözaltına alındı. Elindeki pala ile polise saldıran zanlının da yakalandığı öğrenildi.

Olayların ardından çalışmalarına hız veren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, MOBESE görüntülerinden tespit ettiği kişileri gözaltına almaya başladı. Dün geceden bu yana 17 kişi gözaltına alınırken, daha önce yakalanan 19 kişiden 17'sinin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında, tribün liderleri ve polisin üzerine pala yürüyen U.E. isimli kişinin de bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

Öte yandan Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili olarak Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer'in gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayların ardından çalışmalarını sürdüren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ifadesine başvurmak üzere Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulübün bilet sorumlusu Sedat Ş.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.

 

 

OLAYLARLA İLGİLİ 17 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 12:20:01
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 14:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?