19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Spikerin 'mini etek' isyanı!

Haber sunarken giydiği etek nedeniyle eleştirilen Özge Uzun sonunda isyan etti!

Fox TV'de 17:30 haberlerini sunan Özge Uzun, CNNTURK'te 'Nası Yani?' programının konuğu oldu.

Bir süre önce, haber sunarken, kameranın farklı bir açıdan görüntülediği Özge Uzun, etek boyu nedeniyle bazı kesimlerce eleştirilmiş ve görüntüleri çeşitli internet sitelerinde yayınlanmıştı.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan haberde; Özge Uzun, konuyu köşelerine taşıyarak kendisine destek olan Serdar Turgut ve Sina Koloğlu'na teşekkür ederek kendisine yakıştırılan 'seksi' sıfatından hoşlanmadığını anlattı ve duygularını ekran başındakilerle paylaştı.

Görüntülerinin internette dolaştığı ilk günlerde çok üzüldüğünü ve "Allahım ne yaptım, ben birşey yaptım" dediğini ifade eden Uzun, "Çünkü hakikaten beni bilen arkadaşlarım bilir, buraya gelmek için çok çalıştım. Bir anda, tepeden inme, mini etekli bir haber spikeri olmadım" dedi.

FRİKİĞİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR!

Haddini bilen bir insan olduğunun altını çizen özge Uzun, "Bacaklarımda frikik aranıyor, bir anda genç kızlara kötü örnek oldum ve namussuzluğuma kadar yazıldı. Çok acayip. Ben bunu yazan kişilerin frikiğin neanlamına geldiğini bilmediğini düşünüyorum. Orada sadece bacak bacak üstüne atmış, etek giymiş ve gayet üsturubuyla oturan bir kadın görüyorum" şeklinde konuştu.

EŞİM BİLE BİR GARİPLİK GÖRMEDİ

30 yaşındaki spiker Özge Uzun, bir kadın için uzun sayılacak 1.80 boyunda olmasının da ekranda heybetli duruşuna neden olduğunu ifade ederek, "Belki yakın çekimler olduğu için, uzun boy, etek falan çok mu girdi insanların gözüne? Ama ben orada normal, bir kadın gibi oturuyorum" diyerek eşinin de kendisini desteklediğini söyledi. Özge Uzun, "Eşim çok kıskanç olmasına rağmen beni destekledi. O bana söylerdi, olmamış diye" açıklamasını yaptı.

100 BİN TIK OLMUŞ!

İnternet ortamında yayılan görüntülerinin tıklanma sayısına da şaşıran Özge Uzun, "O anda herhalde böyle bir malzeme lazımdı. İnanır mısınız 100 bin tık olmuş! İnanılır gibi değil! Bir çok internet sitesi paylaşıyor bunu" dedi.

BU OLAYIN BİR DE İYİ YANI VAR

Henüz 13 aylık olan oğlu Dağhan'da kalça çıkığı, kalbinde ve eklemlerinde problemler, parmaklarının yapışık olması gibi bir takım sendromları olduğunu anlatan Özge Uzun, bu amaçla bir çok aileye ulaşmaya çalıştığını, internette sesini duyurmaya çalıştığını ancak başarılı olmadığını ifade etti. Özge Uzun, "İnsanlara sesimi duyurmak için çalıştım ama kısmet etek giymeme nasipmiş yani" dedi.

Bir anda 'eteğinin boyu' nedeniyle gündeme gelmesinin aslında bir yanıyla insanlara ulaşmada faydasının da olduğunu belirten Özge Uzun, "Star televizyonu geldi ve Dağhan'ı çektiler. Onların yayınından sonra bu konuda çok güzel girişimler almaya başladım. Üzerimde bir misyon oldu ve bunu da keyifle taşıyorum" dedi.

Özge Uzun'u dikkatle dinleyen Beyaz'ın son cümlesi ise programa damgasını vurdu:

"5 santim kısa bir etek bakın ne kadar güzel şeylere vesile olabiliyor hayatta. Ama beş santim uzun giyip hiç bir şey yapmayanlar da var."

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 11:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sweet IP: 88.252.10.xxx Tarih : 27.01.2009 15:05:24

insanlar ne giyerse giysin. avrupalılar amerikalılar israilliler ne ile uğraşıyorbiz ne ile uğraşıyoruz. adamlar tümüyle here alanda teknoloji ile uğraşıyor biz yok şunu giymiş yok bunu çıkarmış yok kapalı yok açık. ya lütfen bırakalım bu işleri. herkes kendisine neyi yakıştırıyorsa onu giysin. kimsede kimseye karışmasın . teknolojiyle uğraşalım kendimiziz teknoloji alanında eleştirelim. ben özge hanım ın sunuculuğunu gerçekten çok beğeniyorum.çokta sempatik ve iyi huylu birine benziyor. işlerinde de başarılar. allah çocuğunada yardım etsin.