18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Sultanbeyli'de yıkım ekiplerine silahlı saldırı

Sultanbeyli'de bahçe duvarının yıkılmak istenmesine tepki gösteren baba ile oğulun açtığı ateş sonucu 2 zabıta görevlisi, 1 polis memuru ve 1 bayan yaralandı.

Alınan bilgiye göre, zabıta ekipleri ve polis, imara aykırı olduğu gerekçesiyle Sultanbeyli Petrolyolu ile Kale caddelerinin kesiştiği bölgedeki Kuturoğlu ailesinin evinin bahçe duvarını yıkmak istedi. Zabıta ve polis ekiplerini görünce sinirlenen Hayri Kuturoğlu (65) ve Bahattin Kuturoğlu, ellerine aldıkları silahlarla balkondan ekiplere kurşun yağdırdı.

Baba ile oğulun açtığı ateş sonucu polis memuru İbrahim Çam, zabıta görevlileri Özkan Öztürk ve Nail Çelik yaralandı. Kurşunlardan biri de Kuturoğlu ailesinin karşı komşusu Birgül Aksel'e isabet etti. Olay sırasında evinde oturmakta olan Aksel, camı ve kapıyı aşarak ayağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Olayın ardından Hayri Kuturoğlu ve oğlu, gözaltına alınarak Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerindeki zabıta ekipleri, "Silahsız olduğumuz için bize saldırdılar" diyerek tepki gösterdi.
AA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 14:30:46
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?