25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Süpermarkette kıstırdılar

Londra'da Türk baba-oğula silahlı saldırı

Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Kuzey Londra'nın İslington bölgesinde dün motorsikletli kişiler Türk baba (50) ve oğlunu (21) sıkıştırdıkları bir süpermarkette vurup kaçtı.

Henüz isimleri açıklanmayan baba ve oğulun Kahramanmaraşlı olduğu sanılırken, kurbanın saldırıya uğradığı Euro Vine Store isimli süpermarkette çalıştığı belirtildi. Saldırı sırasında baba olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğlunun halen yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Londra Başkent Polisi, olayın planlı bir cinayet olduğunu ve dün akşam saatlerinde süpermarkete motorsikleti ile gelen saldırganların baba oğulun market içine girmelerinin ardından saldırganlardan birinin, motorsikletten inerek yaya olarak markete girip saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Görgü tanıkları saldırıyı gerçekleştirenlerin 2 kişi olduğunu belirtirken, saldırganların motorcu kaskları giydiği ve olay sonrası hızla olay yerinden uzaklaştığı bildirildi. Londra polisi olay yerini kordon altına alırken, olay ile ilgili geniş açıklamanın olay yeri incelemesi ve görgü tanıklarının dinlenmesinin ardından yapılacağı açıklandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 19:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?