20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Şüpheli paketten bomba çıktı!

Tunceli'de Subay Gazinosu önüne bırakılan şüpheli bir çantada bomba çıktı. Başbakan Erdoğan gezisi öncesi kente güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tunceli gezisine saatler kala kent merkezinde bomba bulundu. Başbakan'ın gezisine gölge düşürmek için PKK terör örgütü mensupları tarafından dün akşam K-3 Özel Harekat Polis noktasına yapılan taciz ateşinin ardında operasyonlar Esentepe bölgesinde hava destekli sürerken güvenlik güçleri kent merkezinde patlamaya hazır bir bomba tespit etti.

Kent merkezinde geniş güvenlik önlemleri alan polis sabah saat 0915 sırılarında Subay Gazinosu önünde şüpheli bir siyah çanta tespit edilmesi üzerine hareketli saatler yaşandı.

Tüm yollar trafiğe kapatılırken bölgeye bomba uzman ekipleri sevk edildi. Çantayı inceleyen bomba uzmanları fünye ile kontrollü bir şekilde patlattıkları çantada bomba çıktı.

Polis patlayıcının türünü araştırırken çantanın kimlerin bıraktığı ise tespit edilmeye çalışılıyor. Tunceli vatandaşlar ise bombanın kontrollü bir şekilde patlatılması sonrası rahat bir nefes aldı.

Başbakan Erdoğan gezisi öncesi polis şüpheli gördüğü araç ve yayaları dik dik arıyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 09:57:27
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 10:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?