29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Süren ve Önbilgin gözaltında

İstanbul'da yürütelen bir çete soruşturması kapsamında, iş adamları Faruk Süren ve Efe Önbilgin'in evinde ve ofisinde arama yapıldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Süren ve Önbilgin'in işlemleri sürüyor.

İş adamları Faruk Süren ve Efe Önbilgin'in evinde ve ofisinde arama yapıldı. Süren ve Önbilgin'in İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildiği ve işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan bilgiye göre bir suç örgütü soruşturması kapsamında iş adamı Faruk Süren'in evi ve ofisinde sabah saatlerinde arama yaptı.

Aynı soruşturma kapsamında iş adamı Efe Önbilgin'in evinde de arama yapıldı. Aramalarda bazı evraka el konulduğu, Süren ile Önbilgin'in İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildiği ve konuyla ilgili ifadeleri alındığı öğrenildi. öte yandan Efe Özbilgin'in bir iş adamından para aldığı ve o iş adamının da tefecilikten suçlanmasının ardından gözaltına alındığı iddia edildi.

24 KİŞİ GÖZALTINDA
''Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs'' ve ''çıkar amaçlı suç örgütü kurmak'' iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ev ve bürolarında arama yapılan iş adamları Faruk Süren ve Efe Önbilgin'in de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Savcılık talimatıyla İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Süren ve Önbilgin'e ait ev ve bürolarda başlatılan arama çalışmaları tamamlandı.

''Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs'' ve ''çıkar amaçlı suç örgütü kurmak'' iddialarına yönelik yürütülen operasyon kapsamında Süren ve Önbilgin'in yanı sıra 5 adliye çalışanı, 1 zabıta ve 1 vergi memurunun da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Şişli'deki bürosunda gözaltına alınan Süren, polis aracına bindirilirken basın mensuplarının niçin gözaltına alındığı yolundaki sorularına, ''Bir şey yok arkadaşlar'' karşılığını verdi.

 

 

...
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2011 Salı 13:16:39
Güncelleme :18 Ekim 2011 Salı 23:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?