23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Suriye'de yakalanan Hilmi Tuğluoğlu ve eşi Ankara'ya getirildi

İstanbul’da yaşanan terör saldırıları ile ilgili olarak Suriye’de yakalanarak Hatay’a getirilen Hilmi Tuğluoğlu ve eşi Leyla Tuğluoğlu, Keçiören Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirildi.

Hatay’da gözaltında bulundukları Jandarma Komutanlığı’ndan Ankara’dan giden polis ekibi tarafından teslim alınan ve örgütün Ankara sorumlusu olduğu iddia edilen Hilmi Tuğluoğlu ile eşi Leyla Tuğluoğlu, iki ayrı TEM ekibi tarafından Keçiören Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Siyah elbiselerle yüzü dahil kapalı olduğu görülen Leyla Tuğluoğlu’nu bayan bir polis Adli Tıp’a getirirken Hilmi Tuğluoğlu ise kendisini getiren polisler tarafından basın mensuplarından kaçırılarak içeri sokuldu.

Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar başka bir girişten çıkarılarak basın mensuplarından kaçırılmaya çalışıldı. Ayrı araçlara bindirilen zanlıları taşıyan araçlar farklı yönlere giderek basın mensupları atlatılmaya çalışıldı. Zanlılar Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’ne götürüldüler. Zanlıların burada yapılacak sorgularının ardından DGM’ye çıkarılmaları ve DGM savcısı Cengiz Köksal tarafından sorgulanmaları bekleniyor.

BEYAZIT CEBECİ-ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 12:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?