18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Tahliye sonrası şok!

Adıyaman’da 3. yargı paketinden faydalanan mahkum gece geç saatlerde hırsızların saldırısına uğraması üzerine çalınan eşyalarının derdinden alkol komasına girdi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerde Atatürk Bulvarı Otogar karşısında refüjde hareketsiz yatan şahsın ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri refüjde hareketsiz yatan Ali G. isimli şahsın alkol komasına girdiğini tespit etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahale ile kendisine gelen Ali G. polis ekiplerine, “Memur bey ben daha yeni 3. yargı paketinden faydalanarak, Adıyaman Açık Cezaevi İnfaz Kurumundan tahliye oldum. Yarın sabah memleketim Elazığ’a gitmek için otogara geldim. Otogarda bankın üzerinde uzanıyorken uyuya kalmışım. Uyandığım sırada valizim ve eşyalarım çalınmış. Sokak sokak aradım bulamadım. O valizimin içerisinde yıllardır cezaevinde bakıp hasret gidermeye çalıştığım yakınlarıma ait resimlerim özel eşyalarım vardı” dedi.

Açık Cezaevinden yeni çıktığı sırada hırsızların saldırısına uğrayan Ali G. olanı biteni polis memurlarıyla sağlık görevlilerine anlattığı sırada gözyaşlarını tutamazken çalınan eşyalarının bulunmasını isteyerek, “Ben sarhoş değilim eşyalarımın çalınması beni adeta bitirdi. Ben o hatıralarla yıllardır iç içe kaldım. Ben sarhoş falan değilim derdimden kederimden ne yaptığımı bilmiyorum sadece canımı alsalardı o hatıralarımı almasalardı” diyerek gözyaşlarını tutamazken Ali G. polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2012 Cumartesi 10:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.135.xxx Tarih : 7.07.2012 11:38:12

memleketin geldiği duruma bakın adam dışarıyıda içerisi gibi sanmış içerde kimsenin çalmadığı eşyaları dışarda çalmazlar sanmış .