26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Talihsizliğin böylesi!

Antalya'da dersaneye giden 17 yaşındaki bir kızın üstüne yolda yürüdüğü sırada ağaç devrildi. Ağaç altında kalan genç kızın imdadına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti.

Antalya'da üniversite sınavlarına hazırlanan Ayşe Uç (17) ve arkadaşı, dershaneye gitmek için Üç Kapılar'da ders saatinin gelmesini bekliyordu. Dershaneye gitmek için yan yana yürüyen genç kızlardan Ayşe Uç'un üzerine çevrede bulunan bir ağaç devrildi. Ağacın altında kalan Uç'un yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Sıkıştığı yerden vatandaşlar tarafından çıkarılan Uç, bankın üzerine oturtuldu. 112 Acil Servis ekipleri genç kıza ilk müdahaleyi burada yaptı. Boyunluk takılan ve gözyaşlarına hakim olamayan genç kız, arkadaşı ile birlikte Antalya Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören ve genç kızı ağaç altından çıkaran Ahmet Kaptan, bir anda ses duyduğunu ve yerde yatan ağaç altında bir kız gördüğünü belirtti. Bir diğer vatandaş ise cami çıkışında büyük bir gürültü ile ağacın kızın üzerine düştüğünü ve altında sıkıştığını söyledi.

Vatandaşlar, ağacın bakımının yapılmadığını ve belediyenin büyük bir ihmali olduğunu belirtti. Hollandalı bir turist durumu gülerek izleyip ülkesinde asla böyle şeylerin yaşanmadığını anlattı. Genç kızın üzerine düşen ağaç olaydan sonra Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından kesilerek kaldırıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 15:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?