25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Talimatı Başbakan Erdoğan verdi

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın, Disiplin Kuruluna sevk edildiğini belirtti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik gündeme ilişkin yaptığı değerlendirme toplantısında AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın TBMM'de kadın gazetecilere yönelik uygunsuz sözlerinden dolayı Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile disipline sevk edildiğini belirtti.

Meclis bahçesi AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da ifade ettiği gibi vekillerin mahremidir. Bu görütülerin çekilip gazetelerde ilk defa oluyormuş gibi yansıltılmasını doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Ancak Aslan'ın bayan gazetecilere yönelik o ifadelerini de ne kendisine ne de partimize yakıştıramıyorum. Aslan, Meclis'te bu konu ile ilgili özür dilemek istemiş fakat CHP'li milletvekilleri tarafından engellenmiştir. Bu arada zaten kendisi Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

...
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2013 Cuma 16:17:08
Güncelleme :12 Temmuz 2013 Cuma 16:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yazıklar olsun IP: 81.215.104.xxx Tarih : 13.07.2013 14:48:16

tokatlılar olarak bu vekilin yaptıklarından dolayı bütün kadınlarımızdan özür diliyorum. ama bütün türkiye şunu bilsin ki bu vekili tokat halkı seçmedi tayyip bey in dayatmasıyla seçildi. tokat a  da yaptığı küfürlerden başka gram katkısı olmadı. halk gezi parkında  bu dayatmalarada isyan etti. tayyip bey in artık bunları görmesi lazım. tokat halkı akp ye tokatta tayyip bey in hatırı diyerek % 50 oy verdi fakat belediye başkanı adnan çiçek dahil bütün seçileneler hizmet yerine sadece halka zulm etti.