31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Tam bikini havası!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, karşılaşmadan sonra ciddi oynadıklarını ve sahada gerekenleri yapınca galibiyetin geldiğini söyledi, yorumcu Ahmet Çakar’a da göndermede bulundu. 

Mükemmel bir maç çıkardıklarını ifade eden Brezilyalı hoca, şampiyonluk yolunda ilerlediklerini ifade ederek, “İstediğimiz kulvarlardan biri de şampiyonluk. Şampiyon olalım ki Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edelim” dedi. Avrupa maçlarından sonra puan kaybetmelerinin en önemli sebebinin toparlanma sürecinin az olmasından kaynaklandığını belirten Arthur Zico, “Bu sefer salı oynadık, pazar günü maça çıktık. Dinlenmiş olarak maça başladık. Bu nedenle diğer Avrupa maçlarına oranla farklı bir sonuç aldık” yorumunu yaptı. 

Zico, gazetecilerin, Ahmet Çakar’ın bikini iddiasını hatırlatması üzerine, “Allah’tan hava şartları güzel. Bikini giymek için bir sıkıntı yok” dedi. 

Sarı-lacivertlilerin hocası, sözleşmesi ile ilgili olarak da şunları söyledi: 

“Zamanı geldiğinde anlaşmamız gerekirse anlaşırız. Şu anda burada olmaktan çok mutluyum. Mayıs ayına kadar görevimizi yapacağız. Ama futbolda devam etmeler bazı şeylere bağlıdır. Gerektiği zaman gerekli konuşmaları gerçekleştireceğiz.”

...
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 10:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?