19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Tansu Çiller'i fena işlettiler!

Radyo Eksen’le radyoculuğa geri dönen Ayça Şen, dün sabah eski başbakanlardan Tansu Çiller’i telefonda işletti.

Sabah programında Çiller’i arayan Ayça Şen, ABD Başkanı Obama’nın davetlisi olarak kendisini Washington’a davet ettiklerini söyledi.

 Amerikan Konsolosluğu’ndan aradığını söyleyen Ayça Şen, Başkan Obama’nın 4 Temmuz Bağımsızlık Günü’nde Washington’da bir davet vereceğini, bu davete başbakanlık yapmış kadınları davet ettiğini, Türkiye’den de Çiller’i çağırdığını iletti.

İlk anda şaşıran ve “Nasıl yani bizi Amerika’ya mı davet ediyor” diyerek davetin içeriği hakkında geniş bilgi almak isteyen Çiller, davetin içeriğinin yazılı bir metin halinde mail atılmasını istedi.

Çiller’in “Benden başka kim olacak” demesi üzerine Ayça Şen, “Lezbiyenliğiyle bilinen Finlandiya başbakanı lezbiyenliği, Hindistan’dan bir kadın parlamenter budizm üzerine, Türkiye adına siz mesela şakacılık üzerine konuşabilirsiniz” dedi. Çiller, “Şimdi bana size nasıl ulaşacağım da dahil olmak üzere kimlerin davet edildiğini ufak bir not halinde yollarsanız, ben bir ön inceleme yapar hemen size dönerim” diyerek temkini elden bırakmadı.

..
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 10:11:11
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 10:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali IP: 85.104.35.xxx Tarih : 1.05.2010 23:18:34

siz kaçın kurasını işletmeye çalışıyorsunuz ayça hanım siz  kreşe giderken   o   dalgaların 1001 çeşidiyle oynuyordu  .vekilleri hep bu işletmeye çalıştığın bayan başbakanımız  kıyak emekli yapmıştı  ömür boyu   sen vergi mükellefi olunca   kıyak emeklilerin aylıkları artmasında  az vergi vereyim      diye onun hesabını yap  ona böyle şakalar işlemez