23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Tasarım ve Logomuzu değiştirdik!

Kenthaber, en çok tasarımı ile eleştirildi. Bu yüzden birçok okuyucumuzun bazen bizi üzen bazende daha çok çalışmaya yönelten eleştirilerine sonunda cevap verebildik.

Yeni tasarımda öncelikle karışık ve yoğun görüntüyü ortadan kaldırmayı hedefledik. Sizlerden gelen tepkileri ve önerileri de bu yeni çalışmada dikkate aldık.

Mart 2005 başında başladığımız yeniden yapılanma sürecinde önce sitenin teknik altyapısını ASP.NET platformuna taşıdık. Böylelikle daha hızlı ve daha çok hizmet olanağına kavuştuk. Ardından donanım ve ağ altyapılarınıda güncelledik.

Sistemin daha rahat okunabilmesi için tasarımımızı değiştirdik. Tabi her zaman olduğu gibi sizlerden gelen uyarı ve tepkileride dikkate almaya devam edeceğiz.

Logomuzu değiştirdik. Amacımız, türkiyenin her köşesinin sesini dünyaya duyurabilmek. Bu parelelde daha global ve özgün bir çalışma olmasına özen gösterdik.

Arızalı veya hatalı birçok sayfamızı yeniden oluşturduk. Sitemize dışarıdan verilen haber kodu bağlantılarının arızalardan ve revizyonlardan etkilenmesini önlemek üzere ayrı bir alt alana (http://sitedisi.kenthaber.com) adresine taşıdık.

Yine XML/RSS servislerini de aynı nedenlerle http://xml.kenthaber.com adresine taşıdık.

Hem eğlence hemde haberdar olma isteklileri için Sohbet servisimizi hizmete sunduk. http://sohbet.kenthaber.com veya irc.kenthaber.com port 6667 adreslerinden erişim sağlanabilmektedir. 

Kısa zaman içerisinde yeni serfislerimizde (Forum/Web Mail/Gruplar) devreye almaya hazırlanıyoruz.

Sizlerden aldığımız güç destekle yine sizlere hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 01:51:46
Güncelleme :28 Eylül 2005 Çarşamba 02:21:31