19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

TBMM önünde KCK protestosu

MECLİS ÖNÜNDE KCK VE DEVRİMCİ KARARGAH OPERASYONLARI PROTESTO EDİLDİ

TBMM önünde KCK ve Devrimci Karargah operasyonları protesto edildi.

TBMM'nin Dikmen girişinde toplanan SDP, ESP, DİSK, KESK, İHD gibi çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri "Gözaltılar serbest bırakılsın" şeklinde slogan attı. Grup adına yapılan açıklamada, 2 bin yakın Kürt siyasetçinin 18 aydır tutuklu olduğu, SDP ve TÖP yöneticilerinin ise hapishanede olduğu vurgulanarak sosyalistlere darbe günlerini aratmayan tutuklama terörünün yaşatıldığı iddia edildi.

Eyleme BDP milletvekilleri Akın Birdal ve Hasip Kaplan da destek verdi. Grup içinden seçilen temsilciler görüşmelerde bulunmak üzere Meclis'e girerken diğerleri 10 dakikalık bir oturma eylemi yaptı.

MECLİS ÖNÜNDE KCK VE DEVRİMCİ KARARGAH OPERASYONLARI PROTESTO EDİLDİ
MECLİS ÖNÜNDE KCK VE DEVRİMCİ KARARGAH OPERASYONLARI PROTESTO EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 16:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CENGİZ IP: 85.98.37.xxx Tarih : 21.10.2010 18:03:42

kanunları sıkmaz milleti ayırırsan herkes kafasının istediği şekil hareket eder şu anda bir kenan evren daha gerekiyor ama askeriyeyide zor duruma getirdiler  terör önceden dağdaydı şimdi şehre indi  başbakanım haydi bitir bakalım masum halkı kışkırtanları cezalandırıp adam gibi adamsında karşındaki adamlık yaptıkların adamca hareket etmiyor  ne diyim Allah böyle giderse yardımda edemiyecek çünkü din işi başka devlet işi başka. yanlış yaptın  aklı yetende yetmeyende bölücülüge baş vurursa biz birlik olamayız pkknın başaramadığını 1 senede kanunlaştırdın yazık bu devlete millete ne yapacaksan yap artık devlete asilik yapan cezasını çeksin.