19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

TBMM'de bir ilk daha!

TBMM'de 2014 yılı bütçesinin görüşülmesinde AK Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, Meclis kürsüsünde konuşan ilk başörtülü milletvekili oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçesinin görüşülmesine devam ediliyor. Dördüncü turda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve Iletişim Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Türkiye ve Ortadoğu Amme Idaresi Enstitüsü, Devlet Personel Başkanlığı bütçe ve kesin hesapları yer alıyor.

BAŞÖRTÜSÜ İLE KÜRSÜDEN HİTAP ETTİ

Bütçeler üzerine parti temsilcilerinin konuşmaları devam ediyor. Meclis Genel Kurulu'na başörtüsüyle giren Ak Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de konuşmacılar arasında bulundu. Meclis kürsüsünden Türkiye ve Ortadoğu Amme Idaresi Enstitüsü'nün bütçesi hakkında görüşlerini dile getiren Çelik, ulusal bütçenin ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmasının ardından Çelik, Ak Parti'li vekiller tarafından alkışlandı.

CHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2013 Cuma 11:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dr. S.A. IP: 95.15.209.xxx Tarih : 14.12.2013 01:51:45

Amerikan emperyalizmine karşı tek kafa tutan İran gibi olmadıkça, senin gibiler, beynini ne kadar örtülerle örtseler de, senin gibilerin sayesinde ülkemiz hiçbir zaman aydınlıklara, demokrasiye, Cumhuriyet anlayışına erişemezler. Senin gibiler ancak bir manastıra mahkum rahibeler zihniyetini taşır ! Senin gibiler halklarımızı din ve vicdan hürriyetinden mahrum kılar. Senin gibiler, Batı emperyalizmine kafa tutmaktan aciz olurlar. Senin gibiler, faşist düzene mahkûm olurlar. Senin gibiler, ülkemizin bölünmesinde etkin rol oynarak, yeni sınırlar çizilmesinde yardımcı olur. Senin gibiler, faşist düşüncelerinle vatanı bölmeye çabalarlar, velhasıl senin gibiler bu ülkemizi Batı emperyalizmine satmaya çalışırlar.. (uykum geldi, yarın devam ederiz)