1
Haziran
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Tecavüzcü sahte yüzbaşı yakalandı

Bursa'da, kendisini 'istihbarat yüzbaşı' olarak tanıtarak çocuk ve gençlere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün '155@bursa.pol.tr' adresine gönderdiği mailinde, bir kişinin kendisini 'yüzbaşı' olarak tanıtarak çocuk ve genç erkeklere cinsel istismarda bulunduğunu belirtti.

Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Yüksel D. (41) isimli kişiyi takibe aldı. Telefon görüşmelerinde erkek çocuklarına, para karşılığı ilişki teklifi yaptığı belirlenen zanlının 1'i yaşı küçük toplam 4 kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

Operasyonu genişleten polis, zanlının 14 yaşındaki erkek çocuğuyla ilişkiye girmeye hazırlandığı esnada zanlıyı yakaladı. Zanlıya ait Yavuz Selim Mahallesi'ndeki evin lüks olması dikkat çekti. Zanlının ilişkiye girdiği kuaför kalfası, garson gibi kişilere 'askerlik durumunu çözme, kontür yükleme, iş ayarlama' gibi vaatlerde bulunduğu öğrenildi.

Yüksel D.'in, kendisini 'istihbarat yüzbaşı' olarak tanıtarak nüfuzunu kullanıp, gençlere cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi. Zanlı, sorgulamasının ardından "erkek çocuğuna nitelikli cinsel istismar, unvan gasbı yapmak, 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yüksel D.'nin evinde yapılan aramalarda 2 adet dizüstü bilgisayar, 3 cep telefonu, çok sayıda porna içerikli CD, ses kaydedici, çok sayıda gençlerle girililen ilişkiye dair görüntüler ele geçirildi. Zanlının lüks evde oturması ve düzgün giyimli olması, telefonla nüfuzlu kişilere ulaşabilmesi dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 15:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.57.xxx Tarih : 25.10.2008 16:00:35

sıfatı zaten pkk lı nasıl kanıyor vatandaş anlamak mümkün değil ama bu adamların amacı belli türk ordusunu karalamak oturduğu evin lüks olması gayet normal ab ve abd den oluk gibi para akıyor bunlara