27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Tefeci hadım etti!

Antalya'da tefeciye olasn borcu için kaçırılan adam akıl almaz işkencelere maruz kaldı, dövülerek hadım edildi. 6 ay tutuklu kalan zanlı serbest bırakıldı. Yargıtay kararı bozmasına rağmen işkenceci 1 yıldır kayıp.

Antalya'da tefeciye 350 TL borçlanan 3 çocuk babası H.S.'nin başına gelmeyen kalmadı. Kaçırıldı, işkenceyle hadım edildi. Tefeci yakalandı, 6 ay tutuklu kalıp serbest bırakıldı. Yargıtay, kararı bozdu ama saldırgan 1 yıldır bulunamıyor. Eşi tarafından da terk edilen H.S. bu duruma isyan ediyor.

Akşam Gazetesi’nden Mustafa Kozak’ın haberine göre; Kabus, H.S.'nin 2005'te, tefeci Z.A.'dan borç almasıyla başladı. İddiaya göre H.S. borcu ödeyemedi, küfür edince de Z.A., arkadaşları A.S. ve M.S. çifti ile A.S. tarafından kaçırıldı.

Ormana götürülen H.S., şişeye oturtuldu, demirle dövülerek hadım edildi. Yoldan geçenler tarafından bulunan H.S., polise olanları anlattı. Yakalanan saldırganlar tutuklandı. 4 kişinin, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan mahkûmiyetine, 'nitelikli cinsel saldırı suçundan' beraatine karar verildi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Sanıklar için 3 yıl 4'er ay hapis cezasına hükmedildi. 4 saldırgan, 6 ay hapiste kalıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak Yargıtay tahliye kararını bozdu. Tefeci Z.A.'nın ayrıca 'nitelikli cinsel saldırı suçunu' işlediğine de kanaat getirildi. Bunun üzerine A.S. ve M.S. çifti ile A.S. tekrar tutuklandı. Ancak hapis cezasının yanı sıra cinsel saldırı suçundan da yargılanması gereken Z.A. kayıplara karıştı.

 

...
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 13:26:25
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 13:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELCUK GÜNDÜZ IP: 217.227.199.xxx Tarih : 11.10.2009 16:33:57

BU KAN SÜLÜKLERINI ASIN BUNLAR MILLETIN CANINI YAKIYORLAR BIRDE DEVLETTEN VERGI KACIRIYORLAR EN AZ VERDIKLER FAIZ YÜZDE YÜZELLI  PARA GECIKIRSE RAKAM DAHADA ARTIYOR :BUNLARA BIR ELINI VEREN KOLUNU KURTARAMIYOR .DEVLET BIR AN ÖNCE BUNLARA BIR CARE BULMALI BUNLARI YOK ETMELI  YOKSA MILLETIN CANI DAHA COK YANACAK . YETGILILERE SORUYORUM KIMLERIN HAKKI VARBIR INSANI HADIM ETMEYE , BUNLARI ATIN KODESE ORADAKILER ONLARA GEREGINI YAPARLAR