19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Tek suçu beyaz gömlek giymekti!

Kütahya'da bir internet kafe işletmecisi, kızıyla ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü genci kovalarken yanlışlıkla aynı renk gömlek giyen başka birini vurdu.

Kızının sevgilisi sandığı yaralı gencin yanına giden alkollü baba, bir kez daha ateş ederek genci öldürdü.

Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında İstiklal Mahallesi'ndeki bir internet kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet D. (47), 15 yaşındaki kızı A.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 17 yaşındaki R.D.'yi işlettiği internet kafeye çağırdı. R.D. ile baba Mehmet D. arasında kavga çıktı. Mehmet D. tabancasını çıkarınca R.D. kaçtı. Şahıs beyaz gömlekli olan R.D.'ye arkasından ateş ederken, kurşun yoldan geçmekte olan ve beyaz gömlekli olduğu belirtilen Sinan Topuz'un bacağına isabet etti.


Kızının sevgilisini vurduğunu sanan Mehmet D., yaraladığı gencin yanına gitti. Sinan Topuz, elinde silah bulunan Mehmet D.'ye kendisini yanlışlıkla vurduğunu belirterek, "Hata yaptın, ben o kişi değilim.

Beni tanımadın mı?" dedi. Ancak alkollü olan Mehmet D., yaralı gencin göğsüne doğru bir el daha ateş etti. Ağır yaralanın Sinan Topuz, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Kütahya Evliyaçelebi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Mehmet D., yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 14:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?