19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Telefonda dev indirim

Türk Telekom, telefon konuşma ücretlerini 1 ağustostan geçerli olmak üzere yüzde 80 oranında indirdi.
Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, düzenlediği basın toplantısı ile Telekom’un yeni tarifelerini tanıttı.


"Türk Telekom’da yeni bir dönem başlıyor" diyen Ekinalan, her kesimden kullanıcılar için beş farklı tarife belirlediklerini ve yüzde 80’e varan indirimler sağladıklarını dile getirdi.

Ekinalan’ın verdiği bilgiye göre, Telekom’un beş yeni tarifesi, şirket, konuşkan, standart, hesaplı ve yazlık tarifelerinden oluşuyor.

Milletlerarası yoğun konuşanlar için ’Şirket Tarifesi’

Şirket tarifesi şehirlerarası ve milletlararası yoğun konuşanlar için avantaj sağlarken, bu tarifeyi seçenler şehiriçinde yüzde 40, şehirlerarasında yüzde 43, milletlerarası aramalarda yüzde 80’lere varan indirimlerle konuşma şansına sahip olabilecek.
Söz konusu tarifede GSM’lerle konuşma ücretleri de yüzde 30 oranında düşecek.

Bireysel kullanıcılar için ’Konuşkan Tarife’

Konuşkan tarife ağırlıklı olarak KOBİ’ler veya yoğun konuşan bireysel kullanıcılar için tasarlandı. Buna göre, şehiriçi aramalarda yüzde 30, şehirlerarası aramalarda yüzde 37, milletlerarası aramalarda yüzde 79, GSM görüşmelerinde de yüzde 23 indirim yapılacak.

Tarife seçiminde bulunmayan aboneler için ’Standart Tarife’

Standart tarife ise kullanıcılarına milletlararası yüzde 77’ye, şehir içi aramalarda yüzde 29’a, şehirlerarası aramalarda da yüzde 32’ye varan indirimler sağlıyor.
Tarife paketi seçiminde bulunmayan abonelerin faturaları standart tarife üzerinden ücretlendirilecek.

Sabit telefonu çok az kullananlar için ’Hesaplı Tarife’

Hesaplı Tarife’de sabit telefonunuzu çok az kullananlar için öneriliyor. Bu tarifede sabit ücret minimumda kalırken, ödenen sabit ücret karşılığı bedava konuşma hakkı kazanılıyor.
Hesaplı Tarife’de şehirlerarası yüzde 32 indirim sağlanırken, 100 kontürden sonra farklı ücretlendirme söz konusu olacak.
100 kontörden sonra bir daha 100 kontör satın alanlar, şehiriçinde yüzde 29, şehirlerarasında yüzde 32, milletlerarasında yüzde 77, GSM’de de yüzde 15 daha ucuz konuşabilecekler.

İSTANBUL
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2004 Çarşamba 13:01:31
Güncelleme :8 Temmuz 2004 Perşembe 11:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?