19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Telefonunu sattı zengin oldu

LOTO TALİHLİSİ CEP TELEFONUNU SATIP SON PARASIYLA LOTO OYNAMIŞ

Sayısal Loto'nun 4 Aralık tarihli çekilişinde 822 bin 266 TL kazanan 4 kişiden biri olan Adana'nın Kozan ilçesindeki talihlinin, cep telefonunu satarak son parasıyla loto oynadığı ortaya çıktı.

Sayısal Loto'nun bu haftaki talihleri arasında yer alan Kozan'daki 2 talihliden biri olan Tuncay Yalım, kazandığı 822 bin 266 lirayı nasıl tahsil edeceğini bilmediği için bayiye giderek yardım istemişti.

Loto bayisinde gazetecilere 3 aydır işsiz olduğunu söyleyen Tuncay Yalım, dar gelirli bir ailenin mensubu olduğunu ve daha önce madende çalıştığını belirterek, parayı tahsil edince ilk işinin borçlarını ödemek olacağını belirtmişti. Kozan'da cep telefonu satışı yapan Cemal Uludağ, talihlinin loto oynamak için kendisine telefonunu sattığını söyledi.

Tuncay Yalım'ın cep telefonunu 35 TL karşılığı satın aldığını belirten Uludağ, "Cumartesi günü öğlen sıralarında geldi. Hiç parası olmadığını, paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Cebinden telefonunu çıkardı. Paraya ihtiyacım var deyince telefonunu satın aldım. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra evrakları doldurarak parasını verdim. Bu parasının bir kısmı ile loto oynayacağını söyledi. Ben de 'İnşallah çıkar' diye temennide bulundum. Gülüşüp şakalaştık. Akşam televizyonda kendisini gördüm. Kozan'a çıktığı için sevindik. Diğer talihlinin kim olduğunu da merak ediyoruz. Cep telefonu ise halen bende ve kullanıyorum. Hatıra olarak saklamayı düşünüyorum. Ancak kendisi isterse bu şans getiren telefonu kendisine geri verebilirim. Fakir ve iyi bir insan olduğu halinden belliydi" dedi.

Tuncay Yalım'ın ikramiyeyi nasıl alacağını öğrenmek için gittiği sayısal loto bayisinde kendisine ulaşılabilecek bir telefonu olmadığı öğrenilince bayi çalışanı Vural Aktaş tarafından Yalım'a emanet telefon verildiği de ortaya çıktı.

Tuncay Yalım'ın uzun süredir şans oyunları bileti satın aldığı seyyar piyangocu Hasan Tutar ise, Yalım'ın sürekli şans oyunları oynadığını, parası olmadığı zamanlar borca bırakıp sonra borcunu ödediğini söyledi. Halen 50 TL alacağı olduğunu belirten Tutar, Yalım'a ikramiye çıkmasına mutlu olduğunu ifade etti. Tuncay Yalım'ın ilçeye bağlı Bucak köyünde bir yakını ile birlikte tek göz bir odada kaldığı, anne ve babasının uzun süre önce ayrıldığı, 2 üvey kız kardeşi olduğu ve geçtiğimiz aylarda Hakkari'nin

Şemdilli ilçesinde şehit düşen Emrah Yalım'ın akrabası olduğu öğrenildi

LOTO TALİHLİSİ CEP TELEFONUNU SATIP SON PARASIYLA LOTO OYNAMIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 15:05:47
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 15:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?