27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Televizyon yöneticisine feci dayak!

Ünlü televizyoncuya garsonlardan dayak!

Bodrum Türkbükü'nde skandal kavga! Televizyon kanalının ünlü yöneticisi yanındaki bayanı tokatlamaya kalkınca neler yaşandı? İşte tarafları karakolluk ve hastanelik eden olayın detayları....

Bodrum Türkbükü'nden canlı yayınlanan Ferhat Göçer ile Biri Bana Gelsin programından sonra, Show Tv İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem aynı programda görevli olan bir bayan arkadaşıyla çekimin yapıldığı Güverte Restaurantın önünde otururken başka bir mekanın garsonları tarafından saldırıya uğradı.Çıkan kavgada Erdem'in bacağı kırılırken yüzüne de kesici bir aletle yara açıldı.

Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi gören Caner Erdem jandarmaya verdiği ifadesinde garsonların kendilerini yüksek sesle konuştukları iddiasıyla uyardığını çıkan tartışma sonucu da 10 kişinin kendisine saldırarark dövdüğünü söyledi.

Garsonlar ise verdikleri ifadede kendi müşterilerinin dışardan gelen bağırma seslerinden rahatsız olarak kendilerini uyardığını bunun üzerine dışarıda bir masada oturan aşırı alkollü kişinin yanındaki bayanı tokatlayarak dövdüğünü ve uyarmaları üzerine küfürler ederek kendilerine saldırdığını olayın bu nedenle olduğunu iddia ettiler.


Show TV ekibinin de karıştığı kavgada mekanda da büyük zarar oluştu. Caner Erdem bacağı alçıya alındıktan ve yüzüne dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Medyaradar
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 15:07:08
Güncelleme :20 Temmuz 2009 Pazartesi 15:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?