24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Tem Otoyolu'nda esrarengiz çifte cinayet!

Bağcılar TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde seyir halindeyken araçlarına ateş açılan 2 kişi, başından ve sırtından isabet eden kurşunlar sonucu öldürüldü.

Esrarengiz olayın ardından polis, 2 arkadaşın ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Olay, saat 01.30 sıralarında TEM Otoyolu İSTOÇ Mevkii’nde meydana geldi. TEM Otoyolu’nda devriye görevi yapan trafik ekibi, Edirne istikameti havalimanı yol ayırımında dörtlüleri yakılmış ve çalışır vaziyetteki Wolkswagen marka minibüsü kontrol etmek için durdu.

Polis ekibi, 34 VB 3251 plakalı minibüsün içerisine baktığında kafalarından ve vücutlarının değişik yerlerinden kurşunlanarak öldürülmüş 2 erkek cesediyle karşılaştı.

Bunun üzerine olay yerine gelen cinayet masası ekipleri, 24 yaşındaki Serdar Kızıldağ ve 24 yaşındaki Okay Mayadağ’ın cesetleri üzerinde incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerde iki arkadaşın kafa ve vücutlarına 4’er kurşunun isabet ettiği belirlendi.

Olay yerinden siyah renkli bir cipin ayrıldığını belirten görgü tanığı Muhammet Dilay’ın ifadesi üzerine harekete geçen cinayet masası ekipleri, zanlılarının muhtemelen adres sormak için veya konuşmak bahanesiyle minibüsü durdurduklarını ifade etti.

Cinayet masası ekipleri, minibüsün şoförü Okay Mayadağ’ın camı açtığı anda konuşmak bahanesiyle saldırganların yanına yaklaşarak silahlarını ateşlediği ve daha sonra olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdiğini belirttiler. Kılzıldağ ve Mayadağ’ın cesetleri, ambulansla ilk olarak Özel Umut Hastanesi morguna kaldırıldı.

Savcının hastaneye gelerek talimat vermesi üzerine cesetler daha sonra Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. Polis ekipleri, cinayetlerin yol anlaşmazlığı yüzünden olabileceği üzerinde de dururken, plakası belirlenemeyen cipin bulunması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

YILMAZ KILIÇKAYA-İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 00:00:15
Güncelleme :15 Aralık 2003 Pazartesi 17:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?