24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

TEM'de görülmemiş kaza!

Düzce’de Tem otoyolunda, kaza yapan arkadaşına yardım için aracından inen Azerbaycan uyruklu kişi, kazayı görünce yavaşlayan bir araca çarpan TIR’dan yola dökülen çelik boruların altında kalarak öldü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Avrupa ülkelerinden aldıkları DA 71 E ve N 127 D plakalı özel otomobilleri karayolu ile ülkelerine götüren Azerbaycan uyruklu Riyad Abdin ve Bayayev Babayev, Düzce TEM
otoyolunda Hatipler Mevkii’nde seyir halindeyken, Riyad Abdin’in kullandığı otomobil bariyerlere çarptı.

Bunun üzerine kaza yapan arkadaşına yardım etmek isteyen Bayayev Babayev de kullandığı N 127 D plakalı otomobili, emniyet şeridine park etti.

Bu sırada, Rahman Faraji yönetimindeki THR-84695 plakalı çelik T boru yüklü TIR’da, kazayı görerek yavaşlayan Selahattin Sayar idaresindeki 34 ULA 82 plakalı otomobile çarptı. TIR’ın dorsesinde bulunan ve otoyola savrulan çelik boruların altında kalan Babayev
hayatını kaybetti.

Öte yandan, TIR’daki çelik borulardan bir kısmı da Ali Özdemir idaresindeki 07 AHT 06 plakalı aracın üzerine düştü.

Kazada, Riyad Abdin, 34 ULA 82 plakalı otomobilin sürücüsü Sayar, aynı araçtaki Ahmet, Hüseyin ve Nefise Bektaş ile 07 AHT 06 plakalı aracın sürücüsü Ali Özdemir yaralanarak, Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
AA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 01:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?