25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Teofilo sefilleri oynuyor

Yönetime haber vermeden şehri terk ederek bir anda spor gündemine oturan Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Teofilo Gutierrez, ailesiyle birlikte üç gündür Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkıyor.

Trabzonspor'un Kolombiyalı kaçak golcüsü Teofilo Gutierrez, iki gündür ülkesine dönemiyor. Yönetime haber vermeden şehirden ayrılan ancak acele davranmasının cezasını çeken Teofilo ülkesine uçak bileti bulamıyor. Dün olduğu gibi bugün de ülkesine dönemeyen Teofilo üç gündür ailesi ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde banklarda uyuyarak vakit geçiriyor. Yanında nakit parası da olmayan golcü oyuncunun büyük bir sıkıntı çektiği ailesinin de kötü durumda olduğu gözlendi. Kolombiyalı

oyuncu yaptığı açıklamada, "Ben üç gündür buradayım kimse benimle ilgilenmiyor. Burada perişan oldum" dedi.

Ülkesine direkt uçuş bulamayan aktarmalı uçuşlar için de vize sorunu olduğunu ifade eden Teofilo'nun Cuma günü (yarın) İberia Havayollarının tarifeli uçağı ile Madrid aktarmalı Bogota'ya gitmeye çalışacağı öğrenildi.

Terminalde sefilleri oynayan Teofilo ise yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz Ocak ayında kulüple sözleşme yaptık. Ama benim rahatsızlığım var ve çok özel bir tedavi görmem gerekiyor. Tedavi olmak için ne benim İstanbul'a gelmemi ne de tedavi olmamı kabul ettiler. Ben de ilgi görmediğim için gitmeyi uygun gördüm. Gideceğim dediğim zamanda hiçbir şekilde yardım görmedim tedavi için gideceğimi bildirmeme rağmen biletimi sağlamadılar. Bende perişan bir şekilde ülkeme gitmek için uğraşıyorum. Çocukları

görüyorsunuz perişanız. Kulüp 'Üç yıl oynayamaz' demiş bu konuda doğru konuşmuyorlar. Benimle ilgilenmedikleri sağlığımla ilgilenmedikleri için ben de devam etmeme kararı aldım. Üç gündür buradayım kimse benimle ilgilenmiyor. Ben burada perişan oldum" dedi.

Teofilo'nun durumu, 'Öfkeyle kalkan zararla oturur' adlı Türk atasözünün ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 13:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?