19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

THY, mesir macunuyla uçacak!

Türk Hava Yolları üzüm ve mesirle uçacak. Projenin öncüsü AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş detayları şöyle anlattı.

AMAÇ TANITIM: Manisa kaliteli üzümünün yetiştirildiği, ihraç edildiği bir merkez. Alaşehir Ticaret Odası'yla birlikte, Sultaniye Üzümünün herkes tarafından tanınması amacıyla bir proje hazırlayarak KOSGEB'e de başvurduk ve destek aldık. THY de olumlu yanıt verdi.

İLKİ ÜCRETSİZ: Üzümler 25 gramlık küçük poşetlerin içinde olacak. İlk aşamada, 1 milyon yolcuya 1 milyon paket hazırlayarak ücretsiz dağıtacağız.

MART'TA MESİR: Nisan ayında geleneksel Mesir Macunu Şenliklerimiz var. Öncesinde de, mart ayında yolculara mesir macunu vereceğiz.

MESSİ DE YİYECEK: Ürünlerden dünyanın ünlü isimleri de tadacak. THY, Barcelona, Manchester United futbol takımlarının sponsorluğunu yapıyor. Bu kulüplerin futbolcularını taşıyan THY uçaklarında da üzüm, mesir macunu ve incir dağıtılacak. Böylece, Messi'den David Villa'ya, Rio Ferdinand'dan Rooney'e kadar dünyaca ünlü futbolcular, enerjilerine enerji katacak.

Akşam
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2011 Cumartesi 12:10:05
Güncelleme :19 Kasım 2011 Cumartesi 12:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?