30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

THY Atatürk rozetini yasakladı mı?

THY'DEN ROZET AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları (THY) tarafından, geçtiğimiz günlerde kabin ekiplerinin üniforma kullanımı ile ilgili olarak yapılan bazı değişikliklerde kabin memurlarının yakalarına THY rozeti dışında başka rozet takmalarının yasaklanması üzerine yaşanan 'Bayrak' ve ' Atatürk' rozetleri karmaşası ile ilgili bir açıklama geldi.

Konuya bir açıklık getiren THY Basın Müşaviri Ali Genç, konun başka taraflara çekildiğini belirterek, "Evet kabin ekiplerinin üniforma genelgesinde bir değişiklik yapıldı. Daha önceki uygulamada kabin çalışanlarının yakalarına Fenerbahçe, Galatasaray, TASSA gibi çeşitli kuruluşların rozetlerini taktıkları görüldü. Kişisel anlamda rozetler takılıyordu. Bu değişiklikle bunun önüne geçilerek, farklı renkte rozet takılmaması amaçlanıyor. Uygulamanın amacı bu" dedi.

Uygulamanın, Atatürk ve Türk bayraklı rozetleri kesinlikle kapsamadığını ifade eden Genç, "Çalışanlar Atatürk ve Türk bayrağı rozetlerini takabilecek. Bizim zaten uçaklarımızda Türk bayrağı bulunuyor. Konu başka taraflara çekilmeye çalışılıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 16:36:03
Güncelleme :15 Temmuz 2011 Cuma 18:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?