19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

THY yurt dışına 1 Euroya uçucak

Türk Hava Yolları (THY), 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı özel kampanya ile yurt dışı hatlarda ikinci kişiyi 1 euroya uçuracak.

THY’nin Sevgililer Günü için hazırladığı kampanya ile İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Güney Afrika ( Johannesburg-Capetown hariç) varışlı olmak üzere vergiler hariç ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş 199 euroya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini 1 euroya alabilecek.

THY’den yapılan açıklamaya göre, kampanya ile bu hatlarda 499 euroya business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcuların ve Uzak Doğu, Johannesburg-Capetown noktaları varışlı hatlarda ekonomi sınıfta gidiş-dönüş 399 euroya uçanların birlikte seyahat edeceği ikinci kişi de 1 euroya seyahat edebilecek.

Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ise ücret gidiş-dönüş 699 euro olarak belirlendi. Yolcuların eş, dost ve arkadaşlarıyla birlikte de yararlanabileceği vergiler hariç özel promosyon fiyatları 12,13 ve 14 Şubat tarihlerinde seyahate başlamak ve en az 2, en çok 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak.

İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanından seyahat edecek yolcular, fazladan 40 euro ödeyerek bu promosyondan yararlanabilecekler.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 14:36:56
Güncelleme :18 Ocak 2008 Cuma 16:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?