25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

THY'den pilotlara jest!

Türk Hava Yolları’nın Lübnan’da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan pilotları, bütün masrafları THY tarafından karşılanan 15 günlük ABD tatiline çıktı.

71 gün Lübnan’da esir tutulduktan sonra geçtiğimiz ay serbest bırakılan THY pilotları, zor günleri unutmak için tatile çıktı. İstanbul-Beyrut uçuşu sonrası silahlı kişilerce kaçırıldıktan sonra günlerce farklı yerlerde esaret altında tutulan pilotlar, yaşadıkları kötü günleri ABD tatilinde unutacak.

Esaret altında geçen kötü günleri geride bırakmak isteyen pilot Murat Akpınar ve Murat Ağca, ailelerini de yanlarına alarak uzun bir tatile çıktı. Eşleri ve çocuklarıyla ayrı geçirdikleri günlerin acısını ABD tatilinde çıkaracak olan pilotlar, 15 gün süren ABD tatilinde yeniden moral depolayacak.

TÜM MASRAFLAR THY’DEN

THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın 15 günlük tatilindeki bütün harcamaları THY tarafından karşılacak. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, uçak ve otel masrafları THY tarafından karşılanacak olan pilotlar, 5 yıldızlı otelde rüya gibi bir tatil yapacak, yaşadıkları bütün kötü olayları tamamıyle unutacak. Pilotlar, Türkiye’ye geldikten sonra yeniden işlerine dönecek.

9 AĞUSTOS’TA KAÇIRILDILAR


THY’nin iki pilotu Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta 9 Ağustos tarihinde kaçırılmıştı. Eylemin sorumluluğunu üstlenen “İmam Rıza’nın Ziyaretçileri” adlı grup, Türk pilotların, Suriye’de kaçırılan 9 Lübnanlının bırakılması karşılığında serbest bırakılacaklarını belirtmişti

...
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2013 Pazartesi 13:03:11
Güncelleme :18 Kasım 2013 Pazartesi 15:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?