18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Timsah Kanarya'yı yuttu!

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Bursaspor deplasmanda 2-0 geriden gelerek Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.

1. dk: Karşılaşma Bursaspor'dan Turgay'ın vuruşuyla başlıyor.

4. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex ceza sahası önünde topla buluştu, dönerek ceza yayı üzerine geldi köşeye doğru sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

6. dk: Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

12. dk: Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası dışına doğru yerden pasını verdi gerilerden gelen Alex bekletmeden sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

16. dk: Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Bilica kafayla topu uzaklaştırdı.

20. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Dos Santos ile 2. golü buldu.

23. dk: Fenerbahçe atağında Özer sağ kanattan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek topu kazandı.

25. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Battalla'nın attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.Ozan İpek sol kanattan topla çizgiye indi, ön direğe ortasını yaptı ve Battalla iki kişi arasından yükselerek kafayla topu köşeden ağlarla buluşturdu.

26. dk: Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası içine doğru yerden oynadı Guiza hareketlendi ama savunmada İbrahim araya girerek topu uzaklaştırdı.

28. dk: Bursaspor atağında Yenal sol kanattan topla ilerlemek istedi ama orta alanda Emre baskı yaparak topu almak isterken Yenal yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi.

33 dk: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği; sakatlanan Özer Hurmacı yerini 19 numarayla Önder Turacı'ya bıraktı.

38. dk: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

43. dk: Bursaspor'da Battalla bu dakikalarda hafif bir sakatlık geçirdi tedavisi tamamlandı ve oyun kaldığı yerden devam ediyor.

45. dk: Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

46. dk: Fenerbahçe hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

48. dk: Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Gökhan Gönül kafayla topu uzaklaştırdı.

56. dk: Bursaspor atağında Hüseyin sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.

62. dk: Bursaspor atağında Ergic sağ kanattan Turgay'a yerden pasını attı ama hakem Bülent Yıldırım Turgay için ofsayt kararı verdi.

67. dk: Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı Ömer Erdoğan uçarak kafayı vurdu ama top auta çıktı.

75. dk: Bursaspor atağında Iglesias orta alanda topla buluştu, ceza sahası içine yöneldi sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama savunmada Bilica ayak koyarak topu kornere gönderdi.

78. dk: Fenerbahçe'de Vederson kaleye yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullandı, direkt yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

82. dk: Bursaspor Bilica'nın yaptığı hareket sonucunda ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kazandı.

84. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ozan İpek'in attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor.Ali Tandoğan serbest vuruşu kullandı, Ozan İpek'e topu bıraktı Ozan İpek direkt kaleye plase vuruş yaptı ve Cristian'a çarpan top kaleci Volkan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

90. dk: GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ozan İpek'in attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.Volkan Şen hızla sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Ozan İpek bomboş pozisyonda gelişine plase vuruş yaparak topu kaleci Volkan'ın yanından ağlarla buluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 22:57:51
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 23:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?