20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Tıp dünyası şokta!

Büyük şok yaşayan araştırmacılar, 22 yaşındaki genç kadının ayağında "göğüs ucu" keşfedildiğini duyurdular.

İnsan nüfusunun yüzde beşinde üçüncü göğüs ucu dokusunun gelişebildiği söylenirken, normalde bu dokunun vücudun üst kısımlarında kendisini gösterdiğinin altı çiziliyor. Pop yıldızı Lily Allen da sol göğsünün altında çıkmış olan üçüncü göğüs ucu ile biliniyor.

Ancak doktorlar, 22 yaşındaki bu kadının ayak tabanında çıkan göğüs ucunun kesinlikle bir ilk olduğunu belirtiyorlar. Söz konusu dokunun, genç kadının doğumundan beri var olduğunu söyleyen doktorları, genç kadında herhangi bir rahatsızlık ve acı şikayeti olmadığını, ailesinden kimsede benzer bir durumun bulunmadığını belirtiyorlar.

Konuyla ilgili yapılan tıbbi araştırmanın sonuçlarının "Dermatology Online" sitesinde yayımlandığı açıklandı.

Posta
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 14:54:33
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 14:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haci ziya gülkanat IP: 77.239.62.xxx Tarih : 19.07.2011 23:18:45

Yediklerimizin acaba gercekten Insan sagligina ne türlü etki ve tepkilere neden olacagini arastiran bir kurumunuz varmi,El oglu Ithalatini yaparken,Kili kirk yarip öyle kabul ediyor,Rusa^ya ve Almanya ne kadar Ihrac sebze ve meyvemizde cesitli hastaliklara neden olabilecek virüs bulup geri iade etti.Ne cabuk unutuyorsunuz.? bir Hifzi Siha Enstitüsü vardi eskide, cok seylerin zararlarini anlatarak halki uyarirdi,Yillardir sesini duyamaz olduk,Sayin Tayyipbeygiller onuda mi satip özellestirdi yoksa.????